Ingrediente
●
Spanac verde la legatura
500 g
am luat o punga mare de 500g de spanac, din el mi-a ramas dupa spalat si curatat cam 250g
●
Smantana dulce pentru gatit(12%)
3 linguri
optional se mai poate adauga si putina branza deasupra
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Spalati bine spanacul si il taiati putin daca sunt frunzele mari.
Intr-o tigaie topiti untul si puneti tot spanacul asa crud, daca nu incape imediat asteptati sa scada si adaugati restul.
Pas 2
Dupa ce s-a lasat bine spanacul adaugati smantana, amestecati.
Pas 3
Lasati sa fiarba cam 5 minute, potriviti de sare.
Pas 4
Bateti ouale deasupra peste spanac.
Pas 5
Puneti capacul peste tigaie, faceti focul mai mediu si lasati sa se gateasca.
Noi preferam ouale moi, dar sa fie albe deasupra, deci mai departe faceti dupa preferinta.
Pas 6
Opresc focul sub tigaie imediat cum vad ca s-au facut albe deasupra, daca le lasati mai mult nu vor mai fi moi.
Pas 7
Serviti imediat cu putina branza sau iaurt pe langa.
Pofta Buna!
Cantitate:
300 g
(2 portii)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
20 min
Data publicarii: