Ingrediente
●
Morcovi
2 buc
daca sunt mici morcovii, puneti 3 bucati
●
Ulei de floarea soarelui
100 ml
●
Piper negru
0.25 lingurite
un varf de lingurita
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Morcovul se curata, se spala si se taie bucatele lungi si subtiri. Puneti ulei intr-o tigaie, adaugati morcovul taiat si lasati 10 min la foc mediu sa se caleasca putin.
Pas 2
Ceapa se curata si se taie fidea, se adauga la morcovi cand acestia se inmoaie usor. Se amesteca bine.
Pas 3
Cand se rumenesc bine morcovii si ceapa adaugati ardeiul taiat bucati lungi, amestecati bine si lasati pe foc mediu.
Pas 4
Cand se lasa usor ardeii, cam in 5-10 min stingeti focul si lasati tigaia cu legume la o parte.
Pas 5
Ficateii se spala, se taie bucatele potrivite. Intr-o alta tigaie se toarna putn ulei, cand se incinge usor adaugati ficateii si ii caliti cam 10 min, periodic amestecand.
Pas 6
Peste 10 min adaugati legumele la ficatei, amestecati si lasati la foc mic sa se caleasca impreuna, cam 10-15 min.
Pas 7
Apoi sarati, piperati si stingeti focul.
Pas 8
Salata mai bine sa se serveasca calda, ca sa fie moi ficateii.
Pofta Buna!
Cantitate:
700 g
(4 portii)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
50 min
Data publicarii:
Nota:
5 (4 voturi)