Ingrediente
●
Morcovi
2 buc
dacă sunt mici morcovii, puneți 3 bucăți
●
Ulei de floarea-soarelui
100 ml
●
Piper negru
0.25 lingurite
un vârf de linguriță
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Morcovul se curăță, se spală și se taie bucățele lungi și subțiri. Puneți ulei într-o tigaie, adăugați morcovul tăiat și lăsați 10 min la foc mediu să se călească puțin.
Pas 2
Ceapa se curăță și se taie fidea, se adaugă la morcovi când aceștia se înmoaie ușor. Se amestecă bine.
Pas 3
Când se rumenesc bine morcovii și ceapa adăugați ardeiul tăiat bucăți lungi, amestecați bine și lăsați pe foc mediu.
Pas 4
Când se lasă ușor ardeii, cam în 5-10 min stingeți focul și lăsați tigaia cu legume la o parte.
Pas 5
Ficățeii se spală, se taie bucățele potrivite. Într-o altă tigaie se toarnă puțin ulei, când se încinge ușor adăugați ficățeii și îi căliți cam 10 min, periodic amestecând.
Pas 6
După 10 min adăugați legumele la ficăței, amestecați și lăsați la foc mic să se călească împreună, cam 10-15 min.
Pas 7
Apoi sărați, piperați și stingeți focul.
Pas 8
Salata mai bine să se servească caldă, ca să fie moi ficățeii.
Poftă Bună!
Cantitate:
700 g
(4 porții)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
50 min
Data publicării:
Notă:
5 (4 voturi)