Ingrediente
●
Ardei gras galben
1 buc
●
Ceapa verde
1 buc
1 legatura
●
Ulei de floarea soarelui
50 ml
●
Ierburi uscate(busuioc, patrunjel,etc)
1 lingurita
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Carnea se spala, se taie cubulete si se caleste bine in ulei. Cand este rumenita bine se sareaza si se adauga mirodeniile preferate. O scoateti din ulei si lasati sa se racoreasca. Daca nu aveti timp sa gatiti carnea, cumparati un pui grill gatit de la magazin, sau piept de pui la grill si il folositi taiat cubulete.
Pas 2
Spalati si curatati legumele.
Pas 3
Taiati cubulete ardeiul rosu.
Pas 4
Apoi taiati ardeiul galben
Pas 5
Urmeaza rosiile taiate cubulete.
Pas 7
Cascavalul se taie cuburi mici.
Pas 8
Aranjati toate ingredientele pe o farfurie plata, mai mare. In mijloc puneti carnea, iar restul ingredientelor asa cum se vede in poza.
Pas 9
Turnati maioneza peste carne.
Pas 10
Morcovul il dati prin razatoare mai fina, sa fie feliutze subtiri sau il faceti dupa reteta de Salata de morcov marinat. Asta daca vreti s-o faceti din timp - va fi mult mai gustoasa. Morcovul se pune deasupra maionezei. Salata este gata, asa se pune pe masa. Cand stau toti la masa si incep sa serveasca din mancare - o amestecati atent si savurati cu totii.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(7-8 portii)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
20 min
Data publicarii:
Nota:
4 (3 voturi)