Ingrediente
●
Spanac
300 g
gata curățat și opărit
●
Roșii cubulețe din conservă
4 linguri
sau bulion de roșii
●
Sare, piper
1 lingurita
după gust
●
Ulei de floarea-soarelui
30 ml
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 2
Într-o tigaie mai adâncă încingeți uleiul și adăugați ceapa tocată mărunt. Lăsați până începe să se rumenească ușor.
Pas 3
Apoi adăugați roșiile cubulețe, amestecați și lăsați încă 5 minute pe foc.
Pas 4
După acest timp adăugați usturoiul tocat mărunt, amestecați și lăsați 2 minute.
Pas 5
Urmează spanacul tocat (îl mărunțiți cât de tare vă place), amestecați, lăsați 3-4 minute.
Pas 6
Ultimul adăugați năutul, potriviți de sare și piper - lăsați să fiarbă împreună pe foc mic toate cam 5 minute.
Pas 7
Și serviți cu mare plăcere :)
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
(3-4 porții)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
15 min
Data publicării: