Asa cum pentru multi utilizatori site-ul este o inspiratie in bucatarie, asa si pentru mine a devenit o metoda de comunicare cu multe persoane interesante, si va multumesc mult pentru comentariile si mesajele voastre, imi dau elan, ma motiveaza si inspira!
Prin site am primit un mail de la o pesoana foarte deosebita(romanca), care locuieste in India si mi-a propus sa ma ajute in invatarea unor retete indiene simple si deosebite. Eu niciodata nu refuz asa ocazii, deci am inceput aventura cu bucataria mirodeniilor.....tot ce am incercat si gatit pana acum a fost extraordinar, mancaruri simple, dar datorita modului de preparare si aromei deosebite sunt mai mult decat f.bune.
Acest curry de cartofi a fost printre primele mancaruri incercate, si ramane printre favorite, seamana mult cu cartofii taranesti romanesti, dar.... mai aromati, un gust atat de complet si perfect, chiar merita sa incercati.
Nu va speriati de mirodenii, aici am facut o adaptare din ce am gasit prin magazinele romanesti - turmeric-ul si curry se gaseste pe la magazinele arabesti sau pe net. Ghimbirul(merge si cel uscat, pudra) sigur il gasiti in orice supermarket mai bunicel, deci... va invit sa incercati ceva nou si sigur o sa fiti f.impresionati!