Ingrediente
●
Peste crap
1 kg
am in vedere bucati de peste gata curatate
●
Smantana 20% grasime
400 g
sau smantana dulce de 32%
●
Patrunjel verde
1 legatura
●
Ulei de floarea soarelui
3 linguri
●
Sare,piper
1 lingurita
dupa gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Pestele se curata bine, se taie bucati.
Pas 2
Amestecati smantana cu ceapa verde si patrunjelul tocat, potriviti de sare si piper.
Pas 3
Adaugati acest amestec la peste, amestecati bine cu mainile.
Pas 4
Stropiti cu putin ulei o tava adanca de cuptor.
Ceapa alba se taie rondele si se aranjeza un strat pe fundul tavii.
Pas 5
Pe ceapa puneti bucatile de peste, turnati sosul deasupra cu tot cu verdeata.
Pas 6
Puneti la cuptor pentru 1 ora la 180-200 grade, observati ca va face crusta frumoasa deasupra.
Pas 7
Se serveste cald cu orice garnitura de legume sau mamaliga.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(6-7 portii)
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
60 min
Data publicarii: