Ingrediente
●
Branza telemea
100 g
alegeti branza mai maturata, veche
●
Patrunjel
2 buc
adica 2 linguri de patrunjel tocat
●
Ulei de floarea soarelui
3 linguri
●
Sare,piper
0.5 lingurite
dupa gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Ardeii se coc la cuptor, pe gratar sau grill.
Eu le-am pus la cuptor la 250 grade, le-am intors pe toate partile pana am vazut ca se va lua coaja.
In poza se vad mai multi ardei, i-am folosit si la alta reteta, puteti sa coaceti doar 2 bucati intr-o tava mai mica, atat cat este nevoie pt salata.
Pas 2
Dupa ce s-au racorit le curatati de coaja si lasati sa se raceasca complet.
Pas 3
Rosiile, castravetii si ceapa se taie ca pentru salata. Ardeii copti se rup bucatele mai medii, felii.
Pas 4
Asezonati cu patrunjel tocat, ulei, otet, sare si piper - amestecati bine.
Pas 5
Deasupra dati prin razatoare marunta branza si ornati cu masline(eu am uitat de ele).
Pofta Buna!
Cantitate:
500 g
(2-3 portii)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
60 min
Data publicarii: