Ingrediente
●
Brânză telemea
100 g
alegeți brânza mai maturată, veche
●
Pătrunjel
2 buc
adică 2 linguri de pătrunjel tocat
●
Ulei de floarea-soarelui
3 linguri
●
Sare, piper
0.5 lingurite
după gust
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Ardeii se coc la cuptor, pe grătar sau grill.
Eu le-am pus la cuptor la 250 grade, le-am întors pe toate părțile până am văzut că se va lua coaja.
În poză se văd mai mulți ardei, i-am folosit și la altă rețetă, puteți să coaceți doar 2 bucăți într-o tavă mai mică, atât cât este nevoie pentru salată.
Pas 2
După ce s-au răcorit le curățați de coajă și lăsați să se răcească complet.
Pas 3
Roșiile, castraveții și ceapa se taie ca pentru salată. Ardeii copți se rup bucătele mai medii, felii.
Pas 4
Asezonați cu pătrunjel tocat, ulei, oțet, sare și piper - amestecați bine.
Pas 5
Deasupra dați prin răzătoare măruntă brânza și ornați cu măsline(eu am uitat de ele).
Poftă Bună!
Cantitate:
500 g
(2-3 porții)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
60 min
Data publicării: