Ingrediente
●
Piept de pui
1 buc
Eu am folosit 2 jumatati de piept dezosat.
●
Ciuperci conservate
1 buc
1 borcan
●
Piper negru
0.5 lingurite
●
Ulei de floarea soarelui
50 ml
●
Amestec verdeata(ceapa,marar, patrunjel)
2 linguri
am pus doar patrunjel
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Fiecare jumatate de piept de pui se spala, se acopera cu folie alimentara si se bate atent cu un ciocanel - in procesul de batere ii dati o forma mai dreptunghiulara.
Pas 2
Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste in putin ulei pana se rumeneste.
Pas 3
Apoi se adauga ciupercile scurse de apa, se mai lasa 2-3 min pe foc.
Pas 4
Se amesteca cascavalul ras cu verdeata tocata si cu ceapa+ciupercile. Adaugati putin piper si sare dupa gust.
Pas 5
Pe o margine de piept batut se pun bucatele de ardei rosu, putin amestec de ciuperci+ceapa+verdeata+cascaval.
Pas 7
Fiecare rulada se leaga bine cu sfoara de bumbac, sau se prinde cu scobitori(dar recomand sfoara de bumbac - se tine mai bine rulada).
Pas 8
Fiecare rulada se prajeste in putin ulei, pana se rumeneste usor.
Pas 9
Ungeti o tava de cuptor cu putin ulei, puneti ruladele in ea si lasati la cuptor la foc mediu aproximativ 45-50 de minute.
Pas 10
Dupa ce s-au copt, lasati sa se raceasca bine - mai bine le faceti seara si lasati la frigider pana a 2-a zi. Astfel se vor taia mai usor.
Pas 11
Inainte de servire se taie atent si se aranjeaza pe o farfurie.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(2 rulade)
Timp de preparare:
90 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii:
Nota:
5 (3 voturi)