Ingrediente
●
Boia ardei dulce sau iute
1 lingura
●
Zeamă de lămâie
1 lingura
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Aripioarele le-am tăiat în 3 bucăți, partea cea mai mică am aruncat-o.
Pas 2
Le-am pus într-un bol adânc.
Pas 3
Pentru sos am amestecat restul ingredientelor.
Pas 4
L-am turnat peste aripioare și am lăsat 20-30 minute să se marineze puțin.
Pas 5
Apoi am aranjat aripioarele într-o tavă de cuptor, am turnat sosul peste ele și le-am dat la cuptor preîncălzit la 180 de grade pentru aproximativ 40-45 de minute.
Pas 6
În acest timp, cam după fiecare 15 minute, am scos tava din cuptor și cu o pensulă am uns aripioarele cu sosul de sub ele. Așa vor fi mai glazurate și frumoase.
Pas 7
Le serviți calde sau reci cu orice garnitură/salată preferată.
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
Timp de preparare:
40 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării:
Notă:
5 (4 voturi)