Ingrediente
●
Ulei de floarea soarelui
100 ml
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Spalati bine carnea de pui, o puneti intr-un bol si turnati peste ea sosul de soia.
Amestecati si lasati cateva ore la marinat, minim ar fi macar 3 ore.
Pas 2
Dupa acest timp ne apucam sa preparam carnea.
Intr-o tigaie turnati uleiul, puneti in el 2 linguri de zahar si lasati tigaia pe foc sa se incinga bine.
Pas 3
Amestecati periodic zaharul pana se caramelizeaza.
Pas 4
Puneti carnea cu tot cu sosul de soia in tigaie.
Aveti grija ca va fi foarte incinsa, trebuie s-o faceti repede sa nu va frigeti cu ulei. Mai bine micsorati focul sub tigaie cu 2 minute inainte sa puneti carnea.
Amestecati carnea si o lasati cam 5 minute sa se mai caleasca.
Pas 5
Cam asa, observati ca bucatile de pui se strang si se calesc usor.
Pas 6
Peste carnea din tigaie turnati apa clocotita fierbinte, ca s-o acopere bine.
Lasati sa fiarba la foc mai mare.
Pas 7
Dupa un timp apa din tigaie se va evapora si pulpele vor incepe sa se rumeneasca.
Amestecati periodic sa se faca frumoase pe toate partile, apoi inchideti focul.
Pas 8
Le serviti cu orice garnitura preferata, la noi a fost sote de morcovi.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
60 min
Data publicarii:
Nota:
5 (6 voturi)