Ingrediente
●
Porumb conservat
500 g
sau congelat
●
Amestec verdeață(ceapă, mărar, pătrunjel)
1 buc
cam o legătură de mărar și pătrunjel amestecate
●
Sare
2 linguri
puneți după gust
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Puiul se spală bine și se pune la fiert cu apă cât să-l acopere.
Pas 2
Aș recomanda să aruncați apa în care a fiert puiul la început, puneți altă apă curată și lăsați din nou să fiarbă. Adăugați legumele întregi (ceapă, morcovi, ardei) curățate și spălate - nu le tăiați mărunt pentru că le folosim numai pentru supă, să facem baza aromată și gustoasă. Puneți 2 frunze de dafin, spumați dacă este nevoie și când începe să fiarbă bine, faceți focul mic și lăsați 40 - 50 de min.
Pas 3
După acest timp scoateți puiul fiert pe o farfurie să se răcorească puțin. Legumele le scoateți și le folosiți la altă mâncare sau le aruncați.
Pas 4
Apoi scoateți pielea de pe pui, carnea o dezosați și rupeți mărunt.
Pas 5
În cratița cu supă puneți porumbul, carnea și faceți focul mare să înceapă să fiarbă bine.
Pas 6
Ouăle le bateți bine cu o furculiță.
Pas 7
Le turnați în supă amestecând continuu cu o lingură ca să iasă ca niște tăiței de ouă.
Pas 8
Și la urmă adăugați verdeața spălată și tocată mărunt, lăsați până începe să fiarbă și stingeți focul.
O serviți peste 15-20 de min ca să se pătrundă aromele în acest timp.
Poftă Bună!
Cantitate:
4 l
(10 porții)
Timp de preparare:
40 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
60 min
Data publicării:
Notă:
5 (13 voturi)