Ingrediente
●
Porumb conservat
500 g
sau congelat
●
Amestec verdeata(ceapa,marar, patrunjel)
1 buc
cam o legatura de marar si patrunjel amestecate
●
Sare
2 linguri
puneti dupa gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Puiul se spala bine si se pune la fiert cu apa cat sa-l acopere.
Pas 2
As recomanda sa aruncati apa in care a fiert puiul la inceput, puneti alta apa curata si lasati din nou sa fiarba. Adaugati legumele intregi (ceapa, morcovi,ardei) curatate si spalate - nu le taiati marunt pentru ca le folosim numai pentru supa, sa facem baza aromata si gustoasa. Puneti 2 frunze de dafin, spumati daca este nevoie si cand incepe sa fiarba bine, faceti focul mic si lasati 40 - 50 de min.
Pas 3
Dupa acest timp scoateti puiul fiert pe o farfurie sa se racoreasca putin. Legumele le scoateti si le folositi la alta mancare sau le aruncati.
Pas 4
Apoi scoateti pielea de pe pui, carnea o dezosati si rupeti marunt.
Pas 5
In cratita cu supa puneti porumbul, carnea si faceti focul mare sa inceapa sa fiarba bine.
Pas 6
Ouale le bateti bine cu o furculita.
Pas 7
Le turnati in supa amestecand continuu cu o lingura ca sa iasa ca niste taietei de oua.
Pas 8
Si la urma adaugati verdeata spalata si tocata marunt, lasati pana incepe sa fiarba si stingeti focul.
O serviti peste 15-20 de min ca sa se patrunda aromele in acest timp.
Pofta Buna!
Cantitate:
4 l
(10 portii)
Timp de preparare:
40 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
60 min
Data publicarii:
Nota:
5 (13 voturi)