Interesanta poveste are aceasta reteta - asa face carnea de pui tatal meu cand ramane singur acasa, i-a pregatit-o si mamei, aceasta a preluat-o si de mult timp face pulpele de pui numai in asa fel. Eu am mancat acasa cand eram in vacanta anul trecut si mi-a placut, dar mi-a parut atat de banal ca nu prea m-am complicat eu s-o repet, desi gustul mi-a placut.
Stiti in cate feluri se poate face carnea de pui, gasiti multe retete aici pe site, din toate a mancat sotul meu. Intr-o zi, in graba am facut aceasta reteta, si el uimit " Da cum ai facut carnea asta de pui?", eu " Pai asa, repede la tigaie cum o face mama...", el "Dar este delicioasa, s-o pui neaparat pe site!"... De acum incolo cand fac asa carnea, maraie si se bucura la cat de gustoase sunt :)
Deci, iaka poftim reteta pe site - se face simplu, chiar banal, dar este absolut delicioasa. Eu folosesc pulpe dezosate, dar merge foarte bine si cu pulpele cu os, doar un pic va creste timpul de preparare.