Ingrediente
●
Banane
2 buc
300g fara coaja, facute piure
●
Ulei de floarea soarelui
2 linguri
●
Bicarbonat de sodiu
1 lingurita
●
Esenta de vanilie
1 buc
●
Faina alba calitate superioara
150 g
●
Gem
3 linguri
un gem gros, puneti dupa preferinte
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Pasati bine bananele cu un blender.
Pas 2
Piureul de banane il amestecati cu mierea, uleiul, zaharul, vanilia si bicabonatul de sodiu(nu merge inlocuit cu praf de copt).
Pas 3
La final adaugati faina si amestecati cu un tel sau mixer sa nu fie cocoloase.
Pas 4
Aluatul iese gros si dens.
Pas 5
Il turnati intr-o forma rotunda, asternuta cu hartie de copt, cam de 28-30 cm in diametru.
Pas 6
Se coace la cuptor preincalzit la 200 grade timp de 25-30 de minute, pana se face maro.
Lasati sa se racoreasca bine.
Pas 7
Apoi o taiati in jumatate cu un cutit mai lung.
Pas 9
Acoperiti cu cealalta jumatate de blat, lasati putin sa se patrunda gemul.
Optional puteti orna cu zahar pudra.
Pas 10
Si aici o sectiune delicioasa.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii:
Nota:
5 (4 voturi)