Ingrediente
●
Ceapa rosie
1 buc
sau albă
●
Ulei de masline extravirgin
3 linguri
+ oțet după preferințe (eu nu pun, pentru mine e suficientă zeama de la roșii pentru aromă și gust)
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Dovleceii se spală, se taie rondele (cam de 3 mm grosime) și se coc așa simplu pe grătarul de aragaz.
Pas 2
După ce terminați, lăsați-i să se răcorească, apoi îi treceți într-un bol adânc în care veți amesteca salata.
Pas 3
Roșiile se spală și se taie felii cât de groase și frumoase vreți, le adăugați la dovlecei.
Pas 4
Adăugați sarea și uleiul, amestecați bine.
Pas 5
Eu am trecut salata într-o farfurie mai frumoasă apoi am pus ceapa și telemeaua deasupra.
Dar merge la fel de bine să le amestecați pe toate odată.
Pas 6
Se servește imediat și cu mare plăcere :)
Poftă Bună!
Cantitate:
500 g
(2-3 porții)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii:
Nota:
5 (2 voturi)