Ingrediente
●
Carne de pui
500 g
în original se folosește carne de porc, dar nu este obligatoriu
●
Oua
5 buc
cantitatea de ouă depinde de mărimea salatei
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Ceapa se curăță și se taie mărunt. Se pune într-o farfurie mai adâncă și se toarnă oțet ca s-o acopere bine. Se lasă o jumătate de oră să se marineze, în acest timp se fierb cartofii și ouăle.
Pas 2
Carnea se spală și se taie bucățele mărunte. Se călește în puțin ulei până se rumenește bine, adăugați puțină sare și piper după gust.
După ce au fiert cartofii și ouăle le curățați de coajă.
Începeți să montați salata, folosiți o farfurie plată mai mare, așa va arăta mai bine. Primul strat este cel de carne, o distribuiți uniform pe toată farfuria.
Pas 3
Ouăle se taie în jumătăți.
Pas 4
Într-un bol mai adânc amestecați gălbenușurile de la ouă cu puțină maioneză, sare și usturoi pisat.
Pas 5
Umpleți ouăle cu pasta de gălbenuș.
Pas 6
Ceapa se scurge bine de oțet și se distribuie uniform peste carne.
Pas 7
Următorul strat este cel de cartofi dați prin răzătoare. Nivelați și distribuiți uniform.
Pas 8
Cartofii se ung din belșug cu maioneză.
Pas 9
Aranjați uniform jumătățile de ouă peste salată.
Pas 10
Dați cașcavalul prin răzătoarea cea mai mică, să fie din belșug și chiar deasupra salatei - este mai uniform așa. Puteți s-o lăsați 1-2 ore să se pătrundă, dar nu este obligatoriu.
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
(10 porții)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
40 min
Data publicării:
Notă:
5 (14 voturi)