Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Prosecco italian
100 ml
sau alt vin alb spumant preferat și să fie rece de la frigider
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Începem prin a pregăti repede piureul de căpșuni.
Pregătiți/spălați căpșunile, să aveți la îndemână zahărul și zeama de lămâie.
Pas 2
Punem în blender căpșunile, zahărul și 1-2 linguri zeamă de lămâie.
Pas 3
Mixăm bine până obținem un piure frumos și fin.
Pas 4
Turnăm aproximativ 50ml de piure într-un pahar de șampanie.
Pas 5
Turnăm în câteva reprize (face spumă mare) același volum de vin alb spumant.
Pas 6
Amestecăm bine de fiecare dată.
Pas 7
Serviți imediat până nu se lasă complet spuma.
Pentru a fi mai rapizi și pe fază, recomand să faceți piureul de căpșuni cu 1-2 ore înainte de servire și da, nu uitați să țineți vinul la rece :)
Poftă Bună!
Cantitate:
200 ml
(2 porții)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
10 min
Data publicării: