Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Conopidă
1 buc
1 conopidă mică, mai puteți adăuga și puțin broccoli
●
Merișoare
100 g
am în vedere merișoarele confiate sau puteți înlocui cu stafide
●
Smântână
400 g
luați smântână simplă, fermentată de 12-15% sau un iaurt cremos
●
Zeamă de lămâie
1 lingura
●
Sare
0.5 lingurite
puneți după gust
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Conopida crudă se taie bucățele cât mai mici, dar nici nu o faceți fărâmituri prea mici.
Pas 2
Morcovii se dau prin răzătoarea medie.
Pas 3
Ceapa (albă sau roșie) se taie cubulețe mici.
Pas 4
La fel și merele, se taie cubulețe mici.
Pas 5
Nucile opțional se călesc puțin la tigaie (fără ulei!) apoi se taie bucățele mici cu un cuțit, nu le faceți praf în blender.
Pas 6
Și nu uitați de merișoarele confiate, se pot înlocui cu stafide.
Pas 7
Puneți toate aceste ingrediente într-un bol mare și încăpător.
Pas 8
Amestecați smântâna/iaurtul cu muștarul, zeama de lămâie și sare. Aveți grijă cu lămâia, dacă este mai acru iaurtul, adăugați treptat, după gust. La fel și sarea.
Se mai pot amesteca cu puțină maioneză, după preferințe.
Pas 9
Turnați acest sos în bol.
Pas 11
O treceți apoi într-o farfurie sau bol de salată mai frumos.
Pas 12
Este foarte bună proaspătă dar la noi a ținut chiar 3 zile în frigider.
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării:
Notă:
5 (2 voturi)