Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Conopida
1 buc
1 conopida mica, mai puteti adauga si putin broccoli
●
Merisoare
100 g
am in vedere merisoarele confiate sau puteti inlocui cu stafide
●
Smantana
400 g
luati smantana simpla, fermentata de 12-15% sau un iaurt cremos
●
Zeama de lamaie
1 lingura
●
Sare
0.5 lingurite
puneti dupa gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Conopida cruda se taie bucatele cat mai mici, dar nici nu o faceti faramituri prea mici.
Pas 2
Morcovii se dau prin razatoarea medie.
Pas 3
Ceapa(alba sau rosie) se taie cubulete mici.
Pas 4
La fel si merele, se taie cubulete mici.
Pas 5
Nucile optional se calesc putin la tigaie(fara ulei!) apoi se taie bucatele mici cu un cutit, nu le faceti praf in blender.
Pas 6
Si nu uitati de merisoarele confiate, se pot inlocui cu stafide.
Pas 7
Puneti toate aceste ingrediente intr-un bol mare si incapator.
Pas 8
Amestecati smantana/iaurtul cu mustarul, zeama de lamaie si sare. Aveti grija cu lamaia, daca este mai acru iaurtul, adaugati treptat, dupa gust. La fel si sarea.
Se mai pot amesteca cu putin maioneza, dupa preferinte.
Pas 9
Turnati acest sos in bol.
Pas 11
O treceti apoi intr-o farfurie sau bol de salata mai frumos.
Pas 12
Este foarte buna proaspata dar la noi a tinut chiar 3 zile in frigider.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii:
Nota:
5 (2 voturi)