Ingrediente
●
Ardei gras galben
1 buc
●
Ceapă verde
1 buc
1 legătură
●
Ulei de floarea-soarelui
50 ml
●
Ierburi uscate(busuioc, pătrunjel,etc)
1 lingurita
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Carnea se spală, se taie cubulețe și se călește bine în ulei. Când este rumenită bine se sarează și se adaugă mirodeniile preferate. O scoateți din ulei și lăsați să se răcorească. Dacă nu aveți timp să gătiți carnea, cumpărați un pui grill gătit de la magazin, sau piept de pui la grill și îl folosiți tăiat cubulețe.
Pas 2
Spălați și curățați legumele.
Pas 3
Tăiați cubulețe ardeiul roșu.
Pas 4
Apoi tăiați ardeiul galben
Pas 5
Urmează roșiile tăiate cubulețe.
Pas 7
Cașcavalul se taie cuburi mici.
Pas 8
Aranjați toate ingredientele pe o farfurie plată, mai mare. În mijloc puneți carnea, iar restul ingredientelor așa cum se vede în poză.
Pas 9
Turnați maioneza peste carne.
Pas 10
Morcovul îl dați prin răzătoare mai fină, să fie feliuțe subțiri sau îl faceți după rețeta de Salată de morcov marinat. Asta dacă vreți s-o faceți din timp - va fi mult mai gustoasă. Morcovul se pune deasupra maionezei. Salata este gata, așa se pune pe masă. Când stau toți la masă și încep să servească din mâncare - o amestecați atent și savurați cu toții.
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
(7-8 porții)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
20 min
Data publicării:
Notă:
4 (3 voturi)