Ce ziceti, incepem planificarea meniului de Craciun? Eu am avut ocazia sa fac o masa festiva de test saptamana trecuta, cu ocazia unor musafiri si am facut un meniu ca de Craciun, dar in varianta mai dietetica. Si bineinteles reteta de salata de boeuf a fost prima supusa modificarilor si a trecut testul cu brio!
Am savurat-o cu totii si am zis ca va fi vedeta si de Craciun, fara sa simta cineva vreo diferenta, doar ca nu le va cadea greu la stomac :)
Pe langa faptul ca am facut-o mai light va dau si o sugestie de prezentare, in forma de tort, ornat cu ardei si ceapa verde, puteti folosi gogosari in otet in loc de ardei.
Carnea de pui se poate inlocui cu cea de vita, daca va place sa puneti mazare verde in salata o puteti inlocui cu fasole verde fiarta.
Deci, o prima sugestie - reteta clasica dar putin modificata pentru a nu avea probleme cu silueta dupa sarbatori. Si nici o diferenta la gust!