Ingrediente
●
Brânză de vaci
100 g
alegeți brânzică mai moale, oricare preferați
●
Unt
30 g
să fie moale, la temperatura camerei
●
Ceapă verde
1 buc
1 fir
●
Sare
0.5 lingurite
după gust
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Ouăle fierte le dați prin răzătoarea mai mare și le puneți într-un bol mic.
Pas 2
Adăugați brânzica și untul moale.
Pas 3
Tocați verdeața cât mai mărunt posibil și o puneți în bol împreună cu sarea.
Pas 4
Amestecați bine cu o furculiță, mai potriviți de sare dacă e nevoie.
Pas 5
Se poate servi imediat sau după ce mai stă la frigider.
Poftă Bună!
Cantitate:
300 g
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării:
Notă:
5 (1 voturi)