Cu această rețetă de noodles chinezești încep o serie mare de rețete cu inspirație chinezească, toată familia a devenit mare fan și asta datorită ingredientelor corecte și preparării acasă. Să citiți neapărat și articolul despre Unde să cumpărați ingrediente chinezești, nu sunt scumpe, dar găsiți cantități bune la prețuri rezonabile. Să știți că eu nu prea am fost impresionată de noodles-urile din comerț, mi se părea cam scump pentru ce am găsit acolo. Dar de când tot testez rețete chinezești cu succes, am avut curaj să încerc și aceste noodles de pui cu legume făcute acasă. Puțin spus că am fost impresionați cu toții (și copiii!), i-am savurat până la ultima bucățică, în plus, de fiecare dată reușesc să-mi impresionez și musafirii cu ceva nou și deosebit.
Vreau să menționez că veți găsi multe variante de noodles pe net, eu vă prezint rețeta adaptată de mine cantitativ și la ingredientele noastre preferate. Am pornit prima dată de la Rețeta Andreei, dar am adaptat-o cantitativ (suntem 4 guri la masă + casoletele de servici :), am mai adăugat ciuperci cu broccoli, că ne plac mult.
Încă o remarcă - din păcate e greu să găsești un wok bun și mare, pentru a găti cantitate mai mare de noodles. Eu folosesc cu succes tigaia mea adâncă clasică, este încăpătoare, poate un chinez s-ar strâmba dar nouă ne place și așa - fără investiții, loc ocupat în bucătărie și agitația căutării tigăii perfecte!