Cu aceasta reteta de noodles chinezesti incep o serie mare de retete cu inspiratie chinezeasca, toata familia a devenit mare fan si asta datorita ingredientelor corecte si prepararii acasa. Sa cititi neaparat si articolul despre Unde sa cumparati ingrediente chinezesti, nu sunt scumpe, dar gasiti cantitati bune la preturi rezonabile. Sa stiti ca eu nu prea am fost impresioanata de noodles-urile din comert, mi se parea cam scump pentru ce am gasit acolo. Dar de cand tot testez retete chinezesti cu succes, am avut curaj sa incerc si aceste noodles de pui cu legume facute acasa. Putin spus ca am fost impresionati cu totii(si copiii!), i-am savurat pana la ultima bucatica, in plus, de fiecare data reusesc sa-mi impresionez si musafirii cu ceva nou si deosebit.
Vreau sa mentionez ca veti gasi multe variante de noodles pe net, eu va prezint reteta adaptata de mine cantitativ si la ingredientele noastre preferate. Am pornit prima data de la Reteta Andreei, dar am adaptat-o cantitativ(suntem 4 guri la masa+casoletele de servici :), am mai adaugat ciuperci cu broccoli, ca ne plac mult.
Inca o remarca - din pacate e greu sa gasesti un wok bun si mare, pentru a gati cantitate mai mare de noodles. Eu folosesc cu succes tigaia mea adanca clasica, este incapatoare, poate un chinez s-ar stramba dar noua ne place si asa - fara investitii, loc ocupat in bucatarie si agitatia cautarii tigaii perfecte!