Va spuneam eu ca demult nu mai cumpar foietaj din comert de cand am descoperit reteta foietajului de casa rapid. Imi place sa-l fac din timp si sa mai pastrez 1-2 portii in congelator, iar atunci cand sunt grabita si am nevoie de niste aperitive deosebite dar si simple fac repede pate-uri de casa cu telemea, sau cu carne tocata ca in reteta de aici.
De cele mai multe ori prefer pateurile cu telemea pentru ca sunt cel mai simplu de preparat, cele mai iubite de copii, nu contin oua, iar daca mergeti la un picnic nu trebuie neaparat pastrate la frigider. Sunt la fel de bune calde sau reci, puteti adauga si niste ceapa verde sau marar, daca preferati, sau schimbati cu alta umplutura care va place, este mai densa si nu va curge la copt - varza, cartofi, carne tocata, ciuperci sotate, etc.
Sunt minunate pentru pachetele de scoala, servici, aperitive de servit, gustare de drum, etc. Bineinteles ca puteti inlocui aluatul de casa cu foietaj din comert, dar eu nu recomand...