Ingrediente
●
Praf de budinca la plic
1 buc
●
Compot de visine fara samburi
1 l
Sau folositi visine proaspete sau congelate.
●
Gelatina - tort gele de la dr.oetker
3 buc
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Se prepara budinca conform instructiunilor de pe plic, se racoreste amestecandu-se continuu 5-10 min.
Apoi se intinde crema de budinca pe tarta.
Pas 2
Visinile se scurg de suc si se arnajeaza pe toata suprafata tartei.
Pas 3
In sucul de visine se adauga zahar conform gusturilor, este bine sa fie mai dulce.
Si conform instructiunilor de pe plicul de Tort-Gele se prepara jeleul. Acesta se toarna cald peste visine, si veti observa ca se gelifiaza imediar ce il turnati.
Lasati tarta la rece 3-4 ore.
Pas 4
Se serveste rece.
Nu am reusit sa fac poza la sectiune, pentru ca am plecat cu ea in vizita, dar va asigur ca este superba. Sectiunea este jumatate alba, si jumatate rosie - o combinatie super.
Pofta Buna!
Cantitate:
1500 g
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii:
Nota:
5 (2 voturi)