Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Varza
500 g
alba sau rosie - puteti si sa le combinati
●
Marar tocat
1 lingura
puteti sa-l omiteti sau inlocuiti cu o ceapa mica tocata
●
Smantana
70 g
am in vedere smantana simpla, fermentata
●
Mustar
2 lingurite
alegeti un mustar care sa va placa la gust
●
Sare
1 lingurita
si putin piper macinat dupa gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Inainte de toate recomand sa pregatiti sosul pentru salata:
- Intr-un bol puneti iaurtul, smantana si mustarul;
Pas 2
- Adaugati otetul, 1 lingurita de zahar si 0.5 lingurita de sare;
Pas 3
- Amestecati bine, sosul e gata!
Pas 4
Varza se poate toca subtirel cu un cutit, sau puteti folosi o razatoare-mandolina, este mult mai repede.
Pas 5
Vedeti ce frumos o face, fin si frumos - puneti varza astfel tocata intr-un bol mai incapator.
Pas 6
Morcovii se dau prin razatoare mare, simpla.
Pas 7
Adaugati morcovii in bolul cu varza, puneti o jumate de lingurita de sare si presati/amestecati putin cu mainile compozitia.
Pas 8
Acum adaugati mararul tocat, sau o ceapa tocata mica.
Sau puteti fara ele.
Pas 9
Puneti si sosul de iaurt.
Pas 10
Amestecati bine cu o lingura, mai potriviti de sare si piper dupa gust.
Pas 11
Salata se poate servi imediat dar mai bine daca o lasati 2-3 ore la frigider sa se patrunda.
Este minunata si a 2-a zi, o garnitura usoara si perfecta la orice mancare.
Pofta Buna!
Cantitate:
800 g
Timp de preparare:
120 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
20 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)