Această maioneză keto se deosebește de maioneza simplă, în primul rând, prin faptul că se folosesc uleiuri naturale cât mai sănătoase - de măsline, avocado, dovleac, arahide, unt topit, unt topit de cocos, etc. Acestea le puneți în funcție de gustul final pe care vreți să-l obțineți. Cea mai neutră maioneză și mai apropiată ca gust de cea clasică este o combinație dintre uleiul de arahide, cel de măsline și, când bugetul ne permite, uleiul de avocado.
Acum consumăm și fac destul de des salatele cu maioneză și legume low-carb, dar cu singura condiție să nu fie maioneza dubioasă din comerț, ci anume aceasta verificată și sigură.
Periodic menționez despre regimul low carb sau lchf, sau keto - despre ce este vorba puteți citi pe dietdoctor.com, eu doar pot să vă spun că mă țin de el timp de 3 luni și am slăbit foarte confortabil 10kg. Se consumă cu drag și spor cașcaval, ouă, carne de preferat nu slabă și, bineînțeles, multe legume!