Ingrediente
●
Pastă de roșii
1 lingura
sau 2 linguri de ketchup
●
Oțet
2 linguri
și mai bun iese dacă puneți oțet din murături sau 1-2 linguri din zeama castraveților murați
●
Boia ardei dulce sau iute
1 lingurita
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 2
În bolul cu maioneză adăugați 1 lingură pastă de roșii sau 2 linguri de ketchup.
Pas 3
Puneți 2 linguri de oțet simplu, sau oțet din murături.
Pas 4
Stoarceți tot acolo zeama de la o jumătate de lămâie.
Pas 5
Adăugați 1 linguriță de boia dulce sau iute.
Pas 6
Și la urmă tocați foarte mărunt ceapa, o adăugați în sos.
Pas 7
Amestecați bine și mai potriviți de sare, dar de obicei sarea din maioneză este cam suficientă.
Sosul e bun de consum imediat, dar și mai bun după 1-2 ore în frigider.
Se păstrează minunat și 5 zile la frigider.
Pas 8
Nu ezitați să-l încercați, este un sos simplu dar foarte bun și deosebit de impresionant.
Poftă Bună!
Cantitate:
250 ml
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării: