Ingrediente
●
Pasta de rosii
1 lingura
sau 2 linguri de ketchup
●
Otet
2 linguri
si mai bun iese daca puneti otet din muraturi sau 1-2 linguri din zeama castravetilor murati
●
Boia ardei dulce sau iute
1 lingurita
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 2
In bolul cu maioneza adaugati 1 lingura pasta de rosii sau 2 linguri de ketchup.
Pas 3
Puneti 2 linguri de otet simplu, sau otet din muraturi.
Pas 4
Stoarceti tot acolo zeama de la o jumatate de lamaie.
Pas 5
Adaugati 1 lingurita de boia dulce sau iute.
Pas 6
Si la urma tocati foarte marunt ceapa, o adaugati in sos.
Pas 7
Amestecati bine si mai potriviti de sare, dar de obicei sarea din maioneza este cam suficienta.
Sosul e bun de consum imediat, dar si mai bun dupa 1-2 ore in frigider.
Se pastreaza minunat si 5 zile la frigider.
Pas 8
Nu ezitati sa-l incercati, este un sos simplu dar foarte bun si deosebit de impresionant.
Pofta Buna!
Cantitate:
250 ml
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii: