Aceasta maioneza keto se deosebeste de maioneza simpla in primul rand prin faptul ca se folosesc uleiuri naturale cat mai sanatoase - de masline, avocado, dovleac, arahide, unt topit, unt topit de cocos, etc. Acestea le puneti in functie de gustul final pe care vreti sa-l obtineti. Cea mai neutra maioneza si mai apropiata ca gust de cea clasica este o combinatie dintre uleiul de arahide, cel de masline si cand bugetul ne permite, uleiul de avocado.
Acum consumam si fac destul de des salatele cu maioneza si legume low-carb, dar cu singura conditie sa nu fie maioneza dubioasa din comert, dar anume aceasta verificata si sigura.
Periodic mentionez despre regimul low carb sau lchf, sau keto - despre ce este vorba puteti citi pe dietdoctor.com, eu doar pot sa va spun ca ma tin de el timp de 3 luni si am slabit foarte confortabil 10kg. Se consuma cu drag si spor cascaval, oua, carne de preferat nu slaba, si bineinteles multe legume!