Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Unt
50 g
să fie moale, la temperatura camerei
●
Smântână
150 g
am în vedere smântâna simplă, fermentată
●
Dovlecei
2 buc
eu am înlocuit cu zucchini, să fie marginile de un verde mai intens
●
Morcovi
1 buc
puteți înlocui cu felii subțiri de șuncă
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Într-un bol puneți 1 ou, 50g de unt moale, 0.5 linguriță de sare și amestecați bine cu o lingură.
Nu insistați mult, doar cât să se desfacă oul.
Pas 2
Adăugați 200g de făină și continuați să amestecați cu lingura până se încorporează cu restul ingredientelor.
Pas 3
Apoi începeți să frământați cu mâna, adăugați încă 3-4 linguri de apă rece, să se lege bine aluatul.
Pas 4
Când bila de aluat este uniformă și netedă, o înveliți în folie de plastic și puneți la frigider pentru 30 de minute.
Pas 5
În acest timp pregătiți rozetele de dovlecei și morcovi.
Tăiați dovlecelul în jumătate, pe lung.
Pas 6
Cu peeler-ul tăiați felii subțiri din fiecare jumătate.
Pas 7
Rulați fiecare felie subțire în rozete rotunde.
Pas 8
La fel și cu morcovii, doar că nu le tăiați pe lung în jumate (numai dacă sunt niște morcovi mai giganți :) Feliile de morcovi sunt mai puțin flexibile, dar insistați ușor și iese bine.
Eu nu am făcut multe rozete de morcovi - doar vreo 6-7, pentru un plus de culoare.
Pas 9
Într-un bol mic amestecați 2 ouă cu 150g de smântână, 100g de cașcaval ras și 0.5 linguriță de sare.
Pas 10
Acum scoateți aluatul din frigider și îl întindeți cu făcălețul într-o foaie de aproximativ 30cm diametru.
Pas 11
O mutați și aranjați într-o tavă de tartă (aici este de 28cm), nu am uns tava cu nimic, aluatul conține unt și nu se lipește.
Pas 12
Turnați amestecul de ouă-smântână-cașcaval și îl distribuiți uniform cu lingura.
Pas 13
Aranjați rozetele de legume peste această compoziție.
Pas 14
Puneți tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, pentru 30-35 de minute.
Pas 15
Tarta este gata când se rumenesc frumos marginile, compoziția de ouă s-a prins și legumele ușor se rumenesc deasupra.
O lăsați să se răcească complet înainte de servire, se va tăia mult mai frumos și exemplar.
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
(8-10 porții)
Timp de preparare:
120 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
45 min
Data publicării:
Notă:
4 (1 voturi)
Colecții:
Mâncăruri cu LEGUME,
Mâncăruri diverse,
Mâncăruri diverse VIDEO,
Mâncăruri diverse copii,
Legume,
Tarte, alivenci, gălete,
Aperitive cu Brânză, Ouă, Legume,
Aperitive