Sunteti si voi in clubul celor care nu suporta ciorba de burta? Am fost si eu foarte mult timp, pana mi-am luat inima in dinti si am inceput sa citesc multe retete, metode si chiar s-o gatesc. Am zis eu ca totusi la cat de multa lume nu o place, sunt si foarte multi care o adora. Ca sa nu stric produsele acasa degeaba, mai intai am cerut o ciorba de burta la restaurant, asa am putut sa fiu obiectiva, sa observ ce imi place si ce poate fi imbunatatit, si nu in ultimul rand daca ma bag in aceasta aventura!
Asa in multe teste, metode, si retete de ciorba de burta vin cu varianta care ne place noua cel mai mult. O gatesc deja de multe ori, sotul o adora(dar a fost si el in clubul haterilor de ciorba de burta:), copii tot o mananca bine, iar eu o savurez si ma bucur ca am trecut cu bine peste aceasta provocare, la prima vedere imposibila.
Reteta mea de ciorba de burta este simpla, dar sunt cateva aspecte pe care insist neaparat - sa fie o burta din sursa verificata(vedeti in pasi de care cumpar eu si cum o pregatesc pentru ciorba), sa fiarba impreuna cu niste oase de manzat mai cu carne si sa fie dreasa corect. O savurez si in regimul low-carb, cele cateva fire de morcov din ciorba sunt doar pentru culoare si nu va strica deloc regimul.
Eu zic sa incercati, in toti pasii vedeti mici trucuri care m-au ajutat sa trec peste toate obiectiile obisnuite la ciorba de burta, si sa ne bucuram de ea - merita, ca e buna tare!