Sunteți și voi în clubul celor care nu suportă ciorba de burtă? Am fost și eu foarte mult timp, până mi-am luat inima în dinți și am început să citesc multe rețete, metode și chiar s-o gătesc. Am zis eu că totuși la cât de multă lume nu o place, sunt și foarte mulți care o adoră. Ca să nu stric produsele acasă degeaba, mai întâi am cerut o ciorbă de burtă la restaurant, așa am putut să fiu obiectivă, să observ ce îmi place și ce poate fi îmbunătățit, și nu în ultimul rând dacă mă bag în această aventură!
Așa în multe teste, metode, și rețete de ciorbă de burtă vin cu varianta care ne place nouă cel mai mult. O gătesc deja de multe ori, soțul o adoră(dar a fost și el în clubul haterilor de ciorbă de burtă:), copii tot o mănâncă bine, iar eu o savurez și mă bucur că am trecut cu bine peste această provocare, la prima vedere imposibilă.
Rețeta mea de ciorbă de burtă este simplă, dar sunt câteva aspecte pe care insist neapărat - să fie o burtă din sursă verificată(vedeți în pași de care cumpăr eu și cum o pregătesc pentru ciorbă), să fiarbă împreună cu niște oase de mânzat mai cu carne și să fie dreasă corect. O savurez și în regimul low-carb, cele câteva fire de morcov din ciorbă sunt doar pentru culoare și nu vă strică deloc regimul.
Eu zic să încercați, în toți pașii vedeți mici trucuri care m-au ajutat să trec peste toate obiecțiile obișnuite la ciorba de burtă, și să ne bucurăm de ea - merită, că e bună tare!