Ingrediente
●
Carne tocata amestec(vita/porc)
600 g
●
Usturoi
2 buc
adica 2 catei
●
Amestec verdeata(ceapa,marar, patrunjel)
1 buc
1 legatura
●
Piper negru
0.25 buc
un varf de lingurita
●
Pesmet alb/galben
200 g
●
Ulei de floarea soarelui
50 ml
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Pregatiti amestecul de carne tocata, daca nu ati cumparat-o deja tocata.
Pas 2
Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste 1 min in ulei
Pas 3
Adaugati usturoiul pisat si jumatate din cantitatea de verdeata tocata si mai caliti 4-5 min.
Pas 4
Scurgeti uleiul din legumele calite, apoi le adaugati in carnea tocata - mai adaugati restul de verdeata, sarea si piperul.
Pas 5
Amestecati si bateti bine carnea ca sa se uniformizeze.
Pas 6
Impartiti carnea in 6 parti.
Pas 7
Fiecare parte de carne se turteste bine cu palmele si in mijloc se pune oul fiert.
Pas 8
Atent formati o bila cu oul in mijloc. In asa fel le faceti pe toate 6.
Pas 9
Bateti cele 2 oua cu mustar.
Pas 10
Fiecare bila o treceti prin pesmet.
Pas 11
Apoi prin amestecul de oua cu mustar.
Pas 12
Apoi iar le treceti prin pesmet si le prajiti in ulei pe toate partile pana se rumenesc bine.
Pas 13
Dupa asta le mai puneti 15 min la cuptor preincalzit.
Pas 14
Le lasati sa se raceasca bine la frigider, apoi le serviti la orice garnitura de legume sau ca aperitiv la o masa festiva. Eu le tai felii de 1 cm si arata ca niste rulade cu ou.
Pofta Buna!
Cantitate:
2 kg
(6 bucati)
Timp de preparare:
50 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii:
Nota:
5 (6 voturi)