Ingrediente
●
Cascaval afumat
200 g
luati unul de buna calitate
●
Masline verzi, fara samburi
200 g
10-15 buc, puteti lua si umplute cu ceva
●
Batoane surimi
10 buc
aproximativ 200g - sau carne de crabi
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
1
Cascavalul il dati prin razatoare, puteti sa folositi si cea medie si cea mica - dar va recomand pe aia mica, cu asta medie nu sunt perfecti.
2
Adaugati 2-3 linguri de maioneza si usturoiul pisat bine. Amestecati si daca vedeti ca este prea uscata compozitia mai adaugati putina maioneza. Deci ar trebui sa fie o pasta pe care sa o puteti modela usor.
3
Luati cate putin din cascaval cu mainile, faceti o turta mica, in mijloc puneti o maslina si formati o biluta.
4
La mine au iesit 12 bucati din aceasta cantitate de ingrediente. Puteti sa le faceti chiar si mai mici, depinde de marimea maslinelor.
5
Batoanele de surimi trebuie sa fie congelate, le dati prin razatoarea cea mai mica si treceti toate bilutele prin ele.
6
Lasati la frigider 20-30 de min, inainte de servire.
Pofta Buna!
Cantitate:
400 g
(10-12 bucati)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
20 min
Data publicarii:
Nota:
5 (6 voturi)