Ingrediente
●
Maioneză
3 linguri
pregătesc de obicei varianta rapidă (ou sau lapte), cu mixerul vertical
●
Făină albă
3 linguri
în varianta low-carb înlocuiți cu aceeași cantitate făină de migdale
●
Piper negru măcinat
0.25 lingurite
●
Ulei de măsline
50 ml
eu îl combin cu unt, pentru a prăji chiftelele
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Aici pieptul de pui nu trebuie tocat la mașina de carne. Se face cuburi mici la cuțit și pentru asta, în primul rând, îl feliați pe lung.
Pas 2
Apoi tăiați cubulețe, de preferat cât mai mici.
Chiftelele din carnea tăiată prea mare s-ar putea să se mai desfacă la gătit.
Pas 3
Puneți toată carnea într-un bol.
Pas 4
Adăugați ouăle și cașcavalul dat prin răzătoarea mare.
Pas 5
Apoi puneți maioneza, făina, sarea cu piperul și mărarul tocat (este opțional).
Pas 6
Amestecați foarte bine compoziția cu o lingură.
Pas 7
Acum încălziți bine uleiul (eu îl combin cu puțin unt) și tot cu lingura puneți chiftelele la prăjit în tigaie.
Pas 8
Le gătiți la foc mediu și rumeniți frumos pe ambele părți.
Pas 9
Serviți calde pe lângă un sos fresh de iaurt, sau oricare altul vă place, și o salată de legume.
Poftă Bună!
Cantitate:
1500 g
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării:
Notă:
5 (1 voturi)