Dupa ce am descoperit aceasta reteta de pancakes la tava, mi-a parut rau ca nu stiam metoda cu mult timp inainte. Am ramas surprinsa de textura frageda, aluatul foarte moale si placut, poate chiar mai gustos decat la pancakes-urile clasice. In plus, nu mai trebuie sa prajiti fiecare clatita separat si sa pierdeti timp, va garantez ca veti avea acelasi rezultat(poate chiar mai bun), dar cu eforturi mult mai putine.
Inca un avantaj la aceasta reteta de pancakes, este faptul ca puteti sa le faceti cu mai multe umpluturi in aceeasi tava, dupa gusturile tuturor membrilor familiei - ciocolata, fructe, caramel, unt de arahide, etc. La noi au avut mare succes cele cu fulgi de ciocolata, pancakes-urile cu mere si scortisoara, dar si cele cu banane.
Chiar daca arata mai mult a prajitura, textura este mai mult spre cea de clatite pufoase, mai elastica si frageda, deci chiar sunt pancakes la tava. Nu ezitati sa le incercati si sa fiti surprinsi!