Ingrediente
●
Couscous
1 pahar
eu am luat unul de 300ml
●
Ulei de masline
2 linguri
sau putin unt
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Important de stiut: Couscous-ul se fierbe in proportie de 1:1 cu apa. Deci o unitate apa, si una de couscous.
Puneti la fiert 1 pahar de apa, puteti folosi orice cratita. In aceasta apa puneti sarea, uleiul/unutl si mirodeniile care va plac. La aceasta reteta am folosit curry sau turmeric, ambele dau o aroma placuta si culoare placuta galbena.
Pas 2
Pana fierbe apa pregatiti un volum egal de couscous - in cazul meu acelasi pahar cu care am pus apa.
Pas 3
Cand incepe sa fiarba apa, puneti couscous-ul, amestecati si stingeti focul.
Pas 4
Lasati 10 min sa se umfle bine si apoi folositi ca si garnitura sau in combinatii cu alte legume, carne si faceti o mancare delicioasa.
Pofta Buna!
Cantitate:
500 g
(4-5 portii)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
5 min
Data publicarii:
Nota:
5 (6 voturi)