Ingrediente
●
Couscous
1 pahar
eu am luat unul de 300ml
●
Ulei de măsline
2 linguri
sau puțin unt
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Important de știut: Couscous-ul se fierbe în proporție de 1:1 cu apă. Deci o unitate apă, și una de couscous.
Puneți la fiert 1 pahar de apă, puteți folosi orice cratiță. În această apă puneți sarea, uleiul/untul și mirodeniile care vă plac. La această rețetă am folosit curry sau turmeric, ambele dau o aromă plăcută și culoare plăcută galbenă.
Pas 2
Până fierbe apa pregătiți un volum egal de couscous - în cazul meu același pahar cu care am pus apa.
Pas 3
Când începe să fiarbă apa, puneți couscous-ul, amestecați și stingeți focul.
Pas 4
Lăsați 10 min să se umfle bine și apoi folosiți ca și garnitură sau în combinații cu alte legume, carne și faceți o mâncare delicioasă.
Poftă Bună!
Cantitate:
500 g
(4-5 porții)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
5 min
Data publicării:
Notă:
5 (6 voturi)