Ingrediente
●
Esenta de vanilie
1 lingurita
optional puteti combina cu putina scortisoara
●
Unt
140 g
sa fie moale, la temperatura camerei
●
Praf de copt
10 g
sau 1 lingura
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Intr-un bol puneti 2 oua, 120g de zahar si putina esenta de vanilie.
Amestecati bine cu un tel compozitia.
Pas 2
Adaugati untul moale, iarasi amestecati.
Pas 3
Apoi puneti aproximativ jumatate din cele 280g de faina, 1 lingura praf de copt si putina sare.
Amestecati totul bine pana nu sunt cocoloase.
Pas 4
Adaugati restul de faina si iarasi amestecati bine cu lingura.
Pas 5
Veti obtine un aluat destul de dens, dar lipicios.
Pas 6
Spalati si curatati merele de cotor si coaja, apoi le taiati cubulete cat mai mici si le adaugati in aluat.
Amestecati bine cu lingura.
Pas 7
Asterneti cu hartie de copt tava de cuptor si puneti cate jumatate de lingura (acesta va fi exact cat un biscuite de marime medie) din aluatul cu mere pe ea.
Pas 8
Lasati putina distanta dintre biscuiti, pentru ca vor mai creste la coacere.
Pas 9
Puneti-i in cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 15-20 de minute, sau pana se rumenesc frumos.
Pas 10
Lasati sa se racoreasca putin si-i puteti servi eventual ornati cu niste zahar pudra deasupra, dar este optional.
Pofta Buna!
Cantitate:
30 buc
(2 tavi de biscuiti)
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)