Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Ghimbir
1 buc
o rădăcină mică sau mai mare, depinde cât de mult vă place
●
Zahar pentru sirop Margaritar
1 kg
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Spălați florile de soc în apă rece și le scuturați atent.
Pas 2
Spălați și tăiați în bucățele mici rădăcina de ghimbir.
Pas 3
Turnați 750ml de apă într-o oală și puneți pe plită până începe să fiarbă.
Pas 5
Turnați 1kg de zahăr pentru sirop în oala cu apă fierbinte.
Pas 6
Amestecați cu o lingură, observați că la început siropul este mai tulbure.
Pas 7
Apoi după câteva minute începe să se clarifice și devine limpede.
Pas 8
Puneți acum în siropul fierbinte florile de soc și rădăcina de ghimbir tocată, amestecați atent.
Pas 9
Acoperiți oala cu capac și lăsați compoziția la macerat timp de 48 de ore, pe masa din bucătărie.
Pas 10
După acest timp strecurați siropul printr-o sită fină sau o sită acoperită cu tifon.
Pas 11
Acum îl puteți turna în sticle sterile, închise ermetic și depozita într-un loc răcoros.
Pas 12
Dar pentru a-i prelungi termenul de valabilitate se recomandă să-l fierbeți 3 minute.
Pas 13
Apoi să-l turnați fierbinte în sticle sterile și uscate (eu le țin în cuptor timp de 10 minute la 120 de grade).
Pas 14
Închideți ermetic cu capac, lăsați siropul de soc cu ghimbir să se răcească complet, apoi îl depozitați în cămară.
După deschidere ar fi bine să țineți sticla la frigider.
Pas 15
Se dizolvă în proporție de - 1 parte sirop la 6 părți de apă simplă sau carbogazoasă.
Poftă Bună!
Cantitate:
1200 ml
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
20 min
Data publicarii: