Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Ghimbir
1 buc
o radacina mica sau mai mare, depinde cat de mult va place
●
Zahar pentru sirop Margaritar
1 kg
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Spalati florile de soc in apa rece si le scuturati atent.
Pas 2
Spalati si taiati in bucatele mici radacina de ghimbir.
Pas 3
Turnati 750ml de apa intr-o oala si puneti pe plita pana incepe sa fiarba.
Pas 5
Turnati 1kg de zahar pentru sirop in oala cu apa fierbinte.
Pas 6
Amestecati cu o lingura, observati ca la inceput siropul este mai tulbure.
Pas 7
Apoi dupa cateva minute incepe sa se clarifieze si devine limpede.
Pas 8
Puneti acum in siropul fierbinte florile de soc si radacina de ghimbir tocata, amestecati atent.
Pas 9
Acoperiti oala cu capac si lasati compozitia la macerat timp de 48 de ore, pe masa din bucatarie.
Pas 10
Dupa acest timp strecurati siropul printr-o sita fina sau o sita acoperita cu tifon.
Pas 11
Acum il puteti turna in sticle sterile, inchise ermetic si depozita intr-un loc racoros.
Pas 12
Dar pentru a-i prelungi termenul de valabilitate se recomanda sa-l fierbeti 3 minute.
Pas 13
Apoi sa-l turnati fierbinte in sticle sterile si uscate (eu le tin in cuptor timp de 10 minute la 120 de grade).
Pas 14
Inchideti ermetic cu capac, lasati siropul de soc cu ghimbir sa se raceasca complet, apoi il depozitati in camara.
Dupa deschidere ar fi bine sa tineti sticla la frigider.
Pas 15
Se dizolva in proportie de - 1 parte sirop la 6 parti de apa simpla sau carbogazoasa.
Pofta Buna!
Cantitate:
1200 ml
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
20 min
Data publicarii: