Ingrediente
●
Patrunjel verde
1 buc
adica 1 legatura
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Puneti la fiert pieptul de pui, cand incepe sa fiarba faceti focul mic si lasati 30-40 de min. Apoi il scoateti pe o farfurie si lasati sa se racoreasca.
Pas 2
In acest timp pregatim omleta pentru rulada.
Intr-un bol puneti 3 linguri de maioneza, 3 oua, 3 linguri de faina si un praf de sare. Bateti bine cu telul pana se omogenizeaza.
Pas 3
Aici vedeti cum arata aluatul pentru omleta. Din aceasta cantitate am facut 2 omlete, mi-a ajuns exact pentru o masa festiva.
Pas 4
Incingeti o tigaie unsa cu putin ulei, turnati jumatate din cantitatea de aluat si lasati la un foc mediu pana se rumeneste.
Pas 5
Apoi o intoarceti atent cu o paleta si o mai rumeniti putin si pe cealalta parte.
Pas 6
Scoateti omleta pe o farfurie si lasati putin sa se racoreasca. La fel o preparati si pe a 2 -a.
Pas 7
Acum pregatim rulada finala astfel.
Luati o omleta, o ungeti cu putina maioneza, dupa preferinta puteti adauga si usturoi pisat in ea.
Pas 8
Maruntiti un pic carnea de pui si o puneti peste maioneza. Peste ea presarati nucile maruntite si ele.
Pas 9
Patrunjelul il tocati marunt si presarati pe restul ingredientelor.
Pas 10
Rulati bine totul si la fel preparati a 2-a rulada.
Pas 11
Apoi inainte de a servi rulada o taiati si infrumusetati cu verdeata preferata.
Este super delicioasa. Imi parea foarte rau atunci ca am facut doar 2 rulade, s-a mancat foarte repede si bine.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(2 rulade)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
60 min
Data publicarii:
Nota:
5 (8 voturi)