Ingrediente
●
Ulei de floarea-soarelui
50 ml
●
Făină albă calitate superioară
1 lingura
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Carnea se fierbe aproximativ 30-40 min sau se folosește carnea fiartă pentru ciorba de pui.
Se scoate din apă și se lasă să se scurgă de apă.
Se încălzește uleiul într-o tigaie și se călește carnea pe amândouă părți.
Pas 2
Carnea prăjită se lasă într-o farfurie, și între timp se pregătesc următoarele.
Pas 4
Ceapa se călește în ulei, până se rumenește puțin.
Pas 5
Se adaugă apoi 1 lingură de făină și se lasă să se prăjească împreună.
Pas 6
Se călește puțin ceapa împreună cu făina, vreo 3-5 min.
Pas 7
Apoi se adaugă smântâna, și se amestecă continuu.
Pas 8
Sosul se potrivește de sare și se lasă să fiarbă 5 min. Dacă este foarte dens, mai adăugați puțină apă sau supă de pui.
Pas 9
În sos se adaugă carnea prăjită și se mai lasă să fiarbă totul împreună încă 5-10 min.
Pas 10
Se servește cald și cu mare poftă:)
Poftă Bună!
Cantitate:
2 kg
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării:
Notă:
5 (21 voturi)