Ingrediente
●
Ulei de floarea soarelui
50 ml
●
Faina alba calitate superioara
1 lingura
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Carnea se fierbe aproximativ 30-40 min sau se foloseste carnea fiarta pentru ciorba de pui.
Se scoate din apa si se lasa sa se scurga de apa.
Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se caleste carnea pe amandoua parti.
Pas 2
Carnea prajita se lasa intr-o farfurie, si intre timp se pregatesc urmatoarele.
Pas 4
Ceapa se caleste in ulei, pana se rumeneste putin.
Pas 5
Se adauga apoi 1 lingura de faina si se lasa sa se prajeasca impreuna.
Pas 6
Se caleste putin ceapa impreuna cu faina, vreo 3-5 min.
Pas 7
Apoi se adauga smantana, si se amesteca continuu.
Pas 8
Sosul se potriveste de sare si se lasa sa fiarba 5 min. Daca este foarte dens, mai adaugati putina apa sau supa de pui.
Pas 9
In sos se adauga carnea prajita si se mai lasa sa fiarba totul impreuna inca 5-10 min.
Pas 10
Se serveste cald si cu mare pofta:)
Pofta Buna!
Cantitate:
2 kg
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii:
Nota:
5 (21 voturi)