Ingrediente
●
Piept de pui
2 buc
dezosat și fără piele
●
Piper negru
0.5 lingurite
●
Ulei de floarea-soarelui
100 g
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Pieptul de pui se spală, se porționează bucăți medii și se bate atent. Puneți neapărat o folie alimentară atunci când bateți carnea, ca să nu o rupeți.
Pas 2
Peste fiecare bucată de carne presărați puțină sare și piper. Pe parcurs ce le bateți, puneți bucățile de carne una peste alta și la fel sărați și piperați fiecare.
Pas 3
Puneți tigaia pe foc, turnați ulei și lăsați să se încinsă ușor. În acest timp bateți ouăle cu puțină sare și laptele.
Pas 4
Fiecare bucată de carne bătută o treceți pe ambele părți prin făină.
Pas 5
Apoi prin compoziția de ouă.
Pas 6
Și le puneți în tigaia cu ulei. Lăsați la foc mediu spre mic să se prăjească încet.
Pas 7
Le rumeniți bine pe ambele părți apoi le scoateți pe niște șervețele de hârtie să se absoarbă tot uleiul de pe ele.
Pas 8
Șnițelele sunt bune și calde și reci cu orice garnitură preferată sau salată de legume.
Poftă Bună!
Cantitate:
1500 g
(aproximativ 15 șnițele)
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
20 min
Data publicării:
Notă:
5 (6 voturi)