Ingrediente
●
Pulpe de pui dezosate si fara piele
1 kg
puteți folosi orice carne, chiar și de porc
●
Faina alba calitate superioara
200 g
●
Usturoi
3 buc
3 căței de usturoi pisați
●
Piper negru
0.25 lingurite
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Într-un bol puneți bulionul de roșii, pasta de roșii și smântâna.
Pas 2
Adăugați usturoiul, sarea și piperul - amestecați toate să fie un sos aromat și gustos.
Pas 3
Carnea se spală și se trece prin făină.
Pas 4
Adăugați sosul peste pulpele pregătite cu făină - amestecați bine totul, să ajungă sos pe fiecare bucată de carne.
Pas 5
Puneți carnea cu tot cu sos într-un vas adânc de cuptor.
Pas 6
Acoperiți vasul cu capac sau folie de aluminiu și îl puneți la cuptor preîncălzit, la 180-200 de grade pentru 30-35 de minute.
Pas 7
După acești timp scoateți capacul sau folia și mai lăsați 10 minute la cuptor.
Pas 8
Serviți carnea cu orice garnitură preferați, noi am avut niște couscous simplu.
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
(4-5 porții)
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
10 min
Data publicării:
Notă:
5 (6 voturi)