Ingrediente
●
Pulpe de pui dezosate si fara piele
1 kg
puteti folosi orice carne, chiar si de porc
●
Faina alba calitate superioara
200 g
●
Usturoi
3 buc
3 catei de usturoi pisati
●
Piper negru
0.25 lingurite
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Intr-un bol puneti bulionul de rosii, pasta de rosii si smantana.
Pas 2
Adaugati usturoiul, sarea si piperul - amestecati toate sa fie un sos aromat si gustos.
Pas 3
Carnea se spala si se trece prin faina.
Pas 4
Adaugati sosul peste pulpele pregatite cu faina - amestecati bine totul, sa ajunga sos pe fiecare bucata de carne.
Pas 5
Puneti carnea cu tot cu sos intr-un vas adanc de cuptor.
Pas 6
Acoperiti vasul cu capac sau folie de aluminiu si il puneti la cuptor preincalzit, la 180-200 de grade pentru 30-35 de minute.
Pas 7
Dupa acesti timp scoateti capacul sau folia si mai alsati 10 minute la cuptor.
Pas 8
Serviti carnea cu orice garnitura preferati, noi am avut niste couscous simplu.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(4-5 portii)
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
10 min
Data publicarii:
Nota:
5 (6 voturi)