Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Rădăcină pătrunjel (albitură)
1 buc
●
Frunză de dafin
2 buc
opțional
●
Gălbenușuri de ou
3 buc
●
Sare, piper
1 lingurita
după gust
●
Pătrunjel verde
1 buc
o legătură, sau 1 linguriță de pătrunjel uscat
●
Lămâie
1 buc
acrăți după gust
●
Ulei de floarea-soarelui
50 ml
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Legumele se curăță și se spală.
Pas 2
Puiul se spală (eu i-am scos și pielea), se taie bucăți, se pune într-o cratiță și se toarnă apă ca să acopere bine carnea.
Pas 3
Puneți oala pe aragaz și lăsați până începe să fiarbă. Între timp spumați cu o lingură și când fierbe bine adăugați legumele (doar un singur morcov). Acoperiți cu capac și lăsați să fiarbă la foc încet cam 1 oră.
Pas 4
După ce a fiert bine, strecurați supa printr-o sită - să aveți într-un bol supa clară și în alt bol carnea și legumele fierte.
Pas 5
Oala de la supă am spălat-o (nu este obligatoriu:), am pus-o iar pe foc, am adăugat puțin ulei, morcovul dat prin răzătoarea măruntă și le-am călit bine vreo 5 minute, amestecând periodic.
Pas 6
Turnați supa peste morcovul călit și o puneți la fiert. Opțional, puteți fierbe aici 20 de minute 1-2 linguri de orez.
Pas 7
Carnea se scoate de pe oase, se rupe bucăți medii și se adaugă înapoi în supă.
(Legumele fierte le puteți utiliza cum vă place, eu nu le-am mai folosit).
Pas 8
Într-un bol se amestecă cu un tel gălbenușurile de ouă cu laptele.
Pas 9
Adăugați smântâna, amestecați bine.
Pas 10
Luați supa de pe foc, și încet, câte un polonic, adăugați în amestecul de gălbenușuri cu smântână. În așa fel nu veți brânzi amestecul și supa va avea culoare uniformă și consistență bună.
Pas 11
Puneți oala pe foc, lăsați până începe să fiarbă, adăugați sare și lămâie după gust, depinde cât de acru vă place - eu am pus sucul de la 1 lămâie.
Pas 12
Adăugați puțin piper și pătrunjel tocat, amestecați și stingeți focul.
Pas 13
O serviți caldă și cu multă poftă!
Poftă Bună!
Cantitate:
4 l
(7-8 porții)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
60 min
Data publicării:
Notă:
5 (16 voturi)