Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Radacina patrunjel(albitura)
1 buc
●
Frunza de dafin
2 buc
optional
●
Galbenusuri de ou
3 buc
●
Sare,piper
1 lingurita
dupa gust
●
Patrunjel verde
1 buc
o legatura, sau 1 lingurita de patrunjel uscat
●
Lamaie
1 buc
acriti dupa gust
●
Ulei de floarea soarelui
50 ml
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Legumele se curata si se spala.
Pas 2
Puiul se spala(eu i-am scos si pielea), se taie bucati, se pune intr-o cratita si se toarna apa ca sa acopere bine carnea.
Pas 3
Puneti oala pe aragaz si lasati pana incepe sa fiarba. Intre timp spumati cu o lingura si cand fierbe bine adaugati legumele(doar un singur morcov). Acoperiti cu capac si lasati sa fiarba la foc incet cam 1 ora.
Pas 4
Dupa ce a fiert bine strecurati supa printr-o sita - sa aveti intr-un bol supa clara si in alt bol carnea si legumele fierte.
Pas 5
Oala de la supa am spalat-o(nu este obligatoriu:), am pus-o iar pe foc, am adaugat putin ulei, morcovul dat prin razatoarea marunta si le-am calit bine vreo 5 minute, amestecand periodic.
Pas 6
Turnati supa peste morcovul calit si o puneti la fiert. Optional puteti fierbe aici 20 de minute 1-2 linguri de orez.
Pas 7
Carnea se scoate de pe oase, se rupe bucati medii si se adauga inapoi in supa.
(Legumele fierte le puteti utiliza cum va place, eu nu le-am mai folosit).
Pas 8
Intr-un bol se amesteca cu un tel galbenusurile de oua cu laptele.
Pas 9
Adaugati smantana, amestecati bine.
Pas 10
Luati supa de pe foc, si incet, cate un polonic adaugati in amestecul de galbenusuri cu smantana. In asa fel nu veti branzi amestecul si supa va avea culoare uniforma si consistenta buna.
Pas 11
Puneti oala pe foc, lasati pana incepe sa fiarba, adaugati sare si lamaie dupa gust, depinde cat de acru va place - eu am pus sucul de la 1 lamaie.
Pas 12
Adaugati putin piper si patrunjel tocat, amestecati si stingeti focul.
Pas 13
O serviti calda si cu multa pofta!
Pofta Buna!
Cantitate:
4 l
(7-8 portii)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
60 min
Data publicarii:
Nota:
5 (16 voturi)