Ingrediente
●
Piept de pui
2 buc
dezosat si fara piele
●
Piper negru
0.5 lingurite
●
Ulei de floarea soarelui
100 g
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Pieptul de pui se spala, se portioneaza bucati medii si se bate atent. Puneti neaparat o folie alimentara atunci cand bateti carnea, ca sa nu o rupeti.
Pas 2
Peste fiecare bucata de carne presarati putina sare si piper. Pe parcurs ce le bateti, puneti bucatile de carne una peste alta si la fel sarati si piperati fiecare.
Pas 3
Puneti tigaia pe foc, turnati ulei si lasati sa se incinga usor. In acest timp bateti ouale cu putina sare si laptele.
Pas 4
Fiecare bucata de carne batuta o treceti pe ambele parti prin faina.
Pas 5
Apoi prin compozitia de oua.
Pas 6
Si le puneti in tigaia cu ulei. Lasati la foc mediu spre mic sa se prajeasca incet.
Pas 7
Le rumeniti bine pe ambele parti apoi le scoateti pe niste servetele de hartie sa se absoarba tot uleiul de pe ele.
Pas 8
Snitelele sunt bune si calde si reci cu orice garnitura preferata sau salata de legume.
Pofta Buna!
Cantitate:
1500 g
(aproximativ 15 snitele)
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
20 min
Data publicarii:
Nota:
5 (6 voturi)