Ingrediente
●
Carne de porc
500 g
alegeti carne mai frageda - muschiulet, ceafa sau file
●
Bulion de rosii
200 ml
sau o conserva de rosii cubulete la conserva
●
Sare,piper
1 lingurita
dupa gust
●
Ulei de floarea soarelui
50 ml
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Pregatiti si spalati carnea.
Se taie toate in cubulete de marime medie - dar aveti grija sa nu le amestecati tipurile de carne intre ele.
Pas 2
Incingem intr-o tigaie mai adanca putin ulei. Mai departe vom adauga carnea pe rand si incepeti intotdeauna cu felul de carne care se gateste mai greu.
Aici am inceput cu carnea de porc, am pus-o in tigaie si am calit-o pana a inceput sa se rumeneasca.
Pas 3
Apoi am adaugati pieptul de pui in tigaie, direct peste carnea de porc.
Am lasat sa se caleasca impreuna pana a inceput sa se rumeneasca si carnea de pui.
Pas 4
Acum puneti si ficateii, acestia ii lasati putin(cam 5 minute), doar cat se intaresc usor - nu trebuie rumeniti.
Pas 5
Puneti si carnatii, amestecati si mai caliti 5-10 minute la foc mediu.
Pas 6
Apoi adaugati ceapa taiata nu foarte marunt - caliti inca 5 minute.
Pas 7
Turnati bulionul sau rosiile cubulete, faceti focul mare pana incepe sa fiarba.
Apoi adaugati frunza de dafin, faceti focul mic si lasati sa fiarba incet aproximativ 30 minute.
Pas 8
Dupa acest timp potriviti de sare si piper, dupa gust.
Puneti usturoiul pisat, amestecati bine si opriti focul.
Pas 9
Serviti cu mamaliga si savurati :)
Pofta Buna!
Cantitate:
2 kg
(5-6 portii)
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
60 min
Data publicarii:
Nota:
5 (2 voturi)