Ingrediente
●
Praf de budincă la plic
1 buc
●
Compot de vișine fără sâmburi
1 l
Sau folosiți vișine proaspete sau congelate.
●
Gelatină - tort gele de la Dr. Oetker
3 buc
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Se prepară budinca conform instrucțiunilor de pe plic, se răcorește amestecându-se continuu 5-10 min.
Apoi se întinde crema de budincă pe tartă.
Pas 2
Vișinele se scurg de suc și se aranjează pe toată suprafața tartei.
Pas 3
În sucul de vișine se adaugă zahăr conform gusturilor, este bine să fie mai dulce.
Și conform instrucțiunilor de pe plicul de Tort-Gele se prepară jeleul. Acesta se toarnă cald peste vișine, și veți observa că se gelifică imediat ce îl turnați.
Lăsați tarta la rece 3-4 ore.
Pas 4
Se servește rece.
Nu am reușit să fac poză la secțiune, pentru că am plecat cu ea în vizită, dar vă asigur că este superbă. Secțiunea este jumătate albă, și jumătate roșie - o combinație super.
Poftă Bună!
Cantitate:
1500 g
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării:
Notă:
5 (2 voturi)