Ingrediente
●
Maghiran uscat
2 lingurite
●
Cimbru uscat
2 lingurite
●
Boia de ardei rosu dulce
2 lingurite
●
Coaja de lamaie
1 buc
coaja rasa de la 1 lamaie
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Incalziti o tigaie si puneti in ea susanul la calit - fara ulei.
Pas 2
Amestecati cu o lingura periodic pana incepe se rumeneste usor. Aveti grija sa nu-l prajiti prea mult pentru ca devine amar. Luati de pe foc si lasati putin sa se racoreasca.
Pas 3
Radeti coaja de pe o lamaie.
Pas 4
Puneti toate ierburile intr-un bol, amestecati. Aici am gresit eu putin, mai trebuia sa le dau prin rasnita sa le fac pudra fina, dar oricum le puteti mixa mai tarziu in blender impreuna cu susanul.
Pas 5
Adaugati susanul dat si el prin rasnita, dar foarte putin atat cat sa se sparga boabele si sa lase aroma (aici amatorii de susan sa stiti ca miroase super bine, as fi stat cu nasul in el :).
Apoi adaugati coaja de lamaie rasa, amestecati bine.
Pas 6
Condimentul este foarte bun, ingrediente care mai greu le combini cu ceva, fara a sti bine combinatiille - aici dau o aroma per total foarte buna si il folositi la ce va place fara mare arta culinara.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 pahar
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
20 min
Data publicarii:
Nota:
5 (2 voturi)