Ingrediente
●
Maghiran uscat
2 lingurite
●
Cimbru uscat
2 lingurite
●
Boia de ardei roșu dulce
2 lingurite
●
Coajă de lămâie
1 buc
coajă rasă de la 1 lămâie
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Încălziți o tigaie și puneți în ea susanul la copt - fără ulei.
Pas 2
Amestecați cu o lingură periodic până începe să se rumenească ușor. Aveți grijă să nu-l prăjiți prea mult pentru că devine amar. Luați de pe foc și lăsați puțin să se răcorească.
Pas 3
Radeți coaja de pe o lămâie.
Pas 4
Puneți toate ierburile într-un bol, amestecați. Aici am greșit eu puțin, mai trebuia să le dau prin râșniță să le fac pudră fină, dar oricum le puteți mixa mai târziu în blender împreună cu susanul.
Pas 5
Adăugați susanul dat și el prin râșniță, dar foarte puțin atât cât să se spargă boabele și să lase aroma (aici amatorii de susan să știți că miroase super bine, aș fi stat cu nasul în el :).
Apoi adăugați coaja de lămâie rasă, amestecați bine.
Pas 6
Condimentul este foarte bun, ingrediente care mai greu le combini cu ceva, fără a ști bine combinațiile - aici dau o aromă per total foarte bună și îl folosiți la ce vă place fără mare artă culinară.
Poftă Bună!
Cantitate:
1 pahar
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
20 min
Data publicării:
Notă:
5 (2 voturi)