Ingrediente
●
Pulpe de pui cu os
1 kg
Puteți folosi pulpe întregi sau numai superioare/inferioare.
●
Ulei de floarea-soarelui
4 linguri
●
Roșii cubulețe din conservă de 300g
1 buc
sau 3 roșii tăiate cuburi
●
Piper negru
0.5 lingurite
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Pulpele se spală bine, se pun în tavă.
Pas 2
Peste pulpe se pune usturoiul tăiat bucățele mici, cimbrul, piperul, sarea, uleiul. Cu o lingură sau cu mâinile se ung bine pulpele cu mirodenii. În tavă se toarnă 50 ml apă, se acoperă cu capac sau folie și se dă la cuptor.
Pas 3
Peste 30-40 de minute pulpele se scot din cuptor, se întorc pe altă parte.
Pas 4
Peste pulpele întoarse se pun roșiile cuburi, se distribuie în toată tava și se pune la cuptor încă o jumătate de oră.
Pas 5
Sucul din pulpe va scădea, dacă cuptorul este mai slab poate va trebui să le țineți mai mult de jumătate de oră.
Le scoateți din cuptor când roșiile se înnăbușesc bine.
Pas 6
Se servesc cu garnitură de orez, găsiți rețeta pe site, sau cartofi, paste, legume - orice preferați.
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
(4-5 porții)
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
15 min
Data publicării:
Notă:
5 (8 voturi)